20% extra kassa korting op onze lopende sale collectie, gebruik code "20EXTRA"

Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland & Belgie!

3D kunst, Accessories & interieurdesign studio

Wij zijn een totaalconcept voor jouw interieur. 3D kunst, Accessories & interieurdesign studio.

FAMILY BUSINESS

Het is ontstaan in de werkplaats van mijn opa. Daar ben ik samen met mijn vader begonnen met het maken van 3D kunst. We maakten verschillende vormen met rondingen en lijnen als basis. Wat later resulteerde in 3D kunstwerken. Deze maken we van begin tot eind met de hand, zodat geen één precies hetzelfde is. De lijsten worden met de hand gemaakt door mijn opa en vader.

Over ons

Studio LDE

Simplistische kunst heeft me altijd geïntrigeerd. De grafische lijnen, de rondingen... de eenvoud kan je elke keer een ander gevoel geven. En dat is wat ik er zo leuk aan vind! Want zo is het elke keer een verrijking. Elke dag weer. En omdat ik zelf erg kan genieten van simplistische kunst, wil ik dit ook voor anderen mogelijk maken. Met mijn handgemaakte 3D kunstwerken en tafels én de zorgvuldig samengestelde collectie van interieur accessoires geef ik jouw interieur net dat stukje extra wat je al die tijd miste. 

Maar wie is Studio LDE? Mijn naam is Lisanne en ik woon in Twente, Overijssel. Niet ver hiervandaan heb ik ruimtelijke vormgeving gestudeerd aan de Cibap en daarna ben ik 5 jaar werkzaam geweest als interieur adviseur. Kunst en interieur hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven, dus het is niet verwonderlijk dat Studio LDE is opgericht...

En het is ontstaan in de werkplaats van mijn opa. Daar ben ik samen met mijn vader begonnen met het maken van 3D objecten. Gewoon als hobby. We hebben verschillende vormen gemaakt op basis van rondingen en lijnen. Wat heeft geresulteerd in 3D kunstwerken en uniek gevormde tafels. Deze objecten maken we van begin tot eind met de hand, zodat elk kunstwerk en elke tafel uniek is. Dat maakt naar mijn mening kunst ‘kunst’. De interieur accessoires passen precies bij de kunstwerken en tafels en zijn bedoeld als finishing touch van jouw interieur! Ik geniet er enorm van dat ik met mijn kunstwerken, tafels, accessoires en interieur advies andere interieurs mag verrijken! 

Neem contact op

Product Feature

Sjabloon 1 is mijn eerste ontwerp geweest, het blijft tot de dag van vandaag wel een van mijn favorieten ontwerpen die ik heb gemaakt!

Lisanne
@studio.lde

Thank you for shopping at us

Winkelmand

Er zijn geen producten meer te koop