20% extra kassa korting op onze lopende sale collectie, gebruik code "20EXTRA"

Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland & Belgie!

3D kunst, Accessories & interieurdesign studio

Wij zijn een totaalconcept voor jouw interieur. 3D kunst, Accessories & interieurdesign studio.

Aanbod en werkwijze

Mijn liefde voor unieke objecten en het creëren van interieurontwerpen komen samen in onze projecten. Totaalprojecten binnen residentiële en commerciële sector. Van ontwerp t.e.m. uitvoering, bij Studio LDE zijn wij een aanspreekpunt voor interieurconcepten van A tot Z. Samen met jou kijk ik naar jouw wensen en de mogelijkheden. Van een compleet interieuradvies, bouwbegeleiding tot aan het afstyling van de ruimte. Samen zorgen we ervoor dat jou huis als een thuis gaat voelen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou huis? Boek vrijblijvend een intake gesprek.

A TOT Z

Éen aanspreekpunt voor interieurconcepten van A tot Z. Totaalprojecten binnen residentiële en commerciële sector. Van ontwerp t.e.m. uitvoering.

Ben je toe aan een complete make-over van je interieur? Ga je verbouwen? Maar heb je geen idee hoe je dit allemaal tot 1 geheel kunt krijgen? Hier houden wij juist van en wij helpen je dan ook graag! Doormiddel van dit pakket zorg je ervoor dat je zelf zo weinig te doen hebt met je verbouwing, inrichting en afstyling.

Bekijk pakket 1

INTERIEUR ONTWERP

Ontwerp voor binnen residentiële en commerciële sector. Wij maken het totaalontwerp voor jou interieur.

Je vindt het zelf leuk om met je interieur bezig te zijn maar je krijgt zelf net niet dat ‘wauw’ gevoel, hier helpen we je graag bij! Doormiddel van dit pakket helpen we jou om dat gevoel wél te krijgen! Samen kijken we naar je wensen en werken dit uit tot een passend interieur ontwerp.

Bekijk pakket 2

STYLING

Dit pakket is echt wat voor jou als je al een fijn interieur hebt waar je blij mee bent maar waarbij je net dat beetje extra mist.

Wij helpen je graag om je mooie interieur helemaal compleet te maken met de toevoeging van de juiste (af)styling. Dit is minstens net zo belangrijk als de rest. Door de juiste styling toe te passen wordt jou huis een echt "thuis"

Bekijk pakket 3

Thank you for shopping at us

Winkelmand

Er zijn geen producten meer te koop