SPRING SALE, save up to 60% on our interior collection

Handgemaakte kunst, Interieur accessoires & interieur Design

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om inspiratie en exclusieve deals te ontvangen.

Wereldwijd verzending

Aanbod en werkwijze

Mijn liefde voor handgemaakte 3D-kunstwerken en het creëren van interieurontwerpen komen samen in onze projecten. Interieurs voor bij mensen thuis én voor op kantoor, zodat de plekken waar je veel tijd doorbrengt voelt als een verrijking. Samen met jou kijk ik naar jouw wensen en de mogelijkheden. Van een compleet interieuradvies, bouwbegeleiding tot aan het afstyling van de ruimte. Samen zorgen we ervoor dat jou huis als een thuis gaat voelen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou huis? Boek vrijblijvend een intake gesprek.

A TOT Z

Ben je toe aan een complete make-over van je interieur? Ga je verbouwen? Maar heb je geen idee hoe je dit allemaal tot 1 geheel kunt krijgen? Hier houden wij juist van en wij helpen je dan ook graag! Doormiddel van dit pakket zorg je ervoor dat je zelf zo weinig te doen hebt met je verbouwing, inrichting en afstyling.

Bekijk pakket 1

INTERIEUR ONTWERP

Je vindt het zelf leuk om met je interieur bezig te zijn maar je krijgt zelf net niet dat ‘wauw’ gevoel, hier helpen we je graag bij! Doormiddel van dit pakket helpen we jou om dat gevoel wél te krijgen! Samen kijken we naar je wensen en werken dit uit tot een passend interieur ontwerp.

Bekijk pakket 2

STYLING

Dit pakket is echt wat voor jou als je al een fijn interieur hebt waar je blij mee bent maar waarbij je net dat beetje extra mist. Wij helpen je graag om je mooie interieur helemaal compleet te maken met de toevoeging van de juiste (af)styling. Dit is minstens net zo belangrijk als de rest. Door de juiste styling toe te passen wordt jou huis een echt "thuis"

Bekijk pakket 3

Thank you for shopping at us

Winkelmand

Er zijn geen producten meer te koop