Ontdek onze collectie

The story behind the artworks & organic tables

De 3D kunstwerken en tafels van Studio LDE zijn handgemaakt vanuit eenvoud en duurzaamheid. De 3D kunstwerken zijn gemaakt van gerecycled hout en zijn afgewerkt met natuurlijke verf. Onze tafels zijn geïnspireerd op de organische vormen van deze kunstwerken en zijn gemaakt van hout met een betonnen afwerking. Dit is allemaal ontstaan in de werkplaats van mijn opa. Daar ben ik samen met mijn vader begonnen met het maken van 3D objecten

Expositie

Leurink mode

Onze eerste expositie was in samenwerking met Leurink Mode, met als doel om mode en kunst samen te brengen. Tijdloze kunst in combinatie met stijlvolle heren- en damesmode!

Pop-up shop

Creative Life

In november waren wij onderdeel van de leuke beurs Creative Life in Utrecht. Hier hebben wij onze nieuwe collectie gepresenteerd. Het was geweldig om alles samen te zien komen. Kunst ontmoet interieur!

Samenwerking

INTERIEURVANMIES

In samenwerking met interieurstylist en influencer INTERIEURVANMIES hebben wij een kunstwerk ontworpen. Een musthave in elke woonkamer! Dit kunstwerk is een elegant en tijdloos model dat bij elke stijl en woning past. 

De kleuren die we gebruiken zijn van fairf. Deze kleuren hebben zij met Michelle van INTERIEURVANMIES gelanceerd. Wil je het volledige ton-sur-ton-effect? Verf de muur in dezelfde kleur en maak een statement!